maanantai 19. lokakuuta 2015

Uutta

Viikot etenee kovaa vauhtia kohti h-hetkeä, ja viimeiset työt on työn alla. Tämä viikko vielä painetaan hommia kotona työhuoneessa, sitten viikoksi "oikeisiin" hommiin raksalle kaveria auttamaan ja marraskuussa takaisin viimeistelemään työt ja sitten alkaisikin olla pystystystä vailla valmis. Nytten on menossa minimaailmojen teko, joihin yhdistelen lehtisahattua pronssia ja löydettyjä objekteja. Jos marraskuussa vielä jää aikaa, niin sitten vielä pikkupyrähdys korujen maailmaan ja jos jonkun isomman korun kerkeäisi vielä tekemään näyttelyyn ötökkäkorun kaveriksi. 



Ensimmäinen minimaailma. Perhoset on tehty pronssista ja niihin on yhdistetty oikeat perhosensiivet. Kasvin lehdet on myös pronssista sahaamalla tehty. Pääkallo on ostettu suomalaiselta eläintentäyttöfirmalta joitain vuosia sitten ja on jäänyt pyörimään laatikkoon, viimeiseltä sekin löysi paikkansa. Oksa on kotipaikaltani löydetty. Teen tuohon vielä pronssista pohjan ja sen päälle luultavasti tulee hiekkaa. Lopullinen asetelma on vielä hieman hakusessa ja sen varmaan löytänee muotonsa paikanpäällä museossa. Lasikupu on ostettu huuto.netistä ja se on peräisin vanhasta kellosta. 



Sama asetelma eri kuvakulmasta. 



Perhosvalaisin sai kaverin. Samalla tekniikalla tehty, mutta tällä kertaa mustasta ja savunharmaasta pleksistä. Halkaisija on 25cm leveimmästä kohdasta. Kun oli perhosilla aluksi harjoitellut, niin tämä tuli jo paljon nopeammin.  Suunnilleen kolmisensataa ötökkää tässä on kaiken kaikkiaan.


Ötökkävalaisin saa parikseen näyttelyyn muovimiehen, josta lisää myöhemmässsä päivityksessä. Kuvaamisen kanssa oli hieman ongelmia, ja tästä työstä tarkempi kuvapäivitys myöhemmin. Yhdessä nuo muodostavat teosparin, kummankin toimiessa myös omana itsenäisenä teoksenaan. 



Putsailin ja fiksailin ötökkäkorun myös uuteen kuosiin. Päivän siihenkin sai menemään kun vahvistelin juotoksia, pesin moneen kertaan ja hioin pinnat uudestaan ja patinoin. Mutta lopputulos on paljon siistimmän näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti